Sportvereniging Sport Staalt Spieren

Sportvereniging Sport Staalt Spieren is een Voetbalclub gelegen aan Kastanjelaan 30 in Udenhout.

Meer informatie over Sportvereniging Sport Staalt Spieren in Udenhout

Sportvereniging Sport Staalt Spieren is een Voetbalclub gelegen in Udenhout op Kastanjelaan 30.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Udenhout? Dan ben je bij Sportvereniging Sport Staalt Spieren op de juiste plek. Bij Sportvereniging Sport Staalt Spieren hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Sport Staalt Spieren kun je in een leuk voetbalteam spelen in Udenhout. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Sport Staalt Spieren om lid te worden. 

Sportvereniging Sport Staalt Spieren in Udenhout is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kastanjelaan 30 in Udenhout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Udenhout of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Sport Staalt Spieren. Je kan Sportvereniging Sport Staalt Spieren telefonisch bereiken op: 31 13 511 2002 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svsss.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging Sport Staalt Spieren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Sport Staalt Spieren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Sport Staalt Spieren

Bezoekers bekeken ook