sv Fortuna Wormerveer

sv Fortuna Wormerveer is een Voetbalclub gelegen aan Esdoornlaan 75 in Wormerveer.

Meer informatie over sv Fortuna Wormerveer in Wormerveer

sv Fortuna Wormerveer is een Voetbalclub gelegen in Wormerveer op Esdoornlaan 75.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wormerveer? Dan ben je bij sv Fortuna Wormerveer op de juiste plek. Bij sv Fortuna Wormerveer hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij sv Fortuna Wormerveer kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wormerveer. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij sv Fortuna Wormerveer om lid te worden. 

sv Fortuna Wormerveer in Wormerveer is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Esdoornlaan 75 in Wormerveer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wormerveer of niet, iedereen is welkom bij sv Fortuna Wormerveer. Je kan sv Fortuna Wormerveer telefonisch bereiken op: 31 75 628 3970 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.fortuna-wormerveer.nl/

Hoe kom je bij sv Fortuna Wormerveer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je sv Fortuna Wormerveer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. sv Fortuna Wormerveer

Bezoekers bekeken ook