Sportvereniging B.S.M.

Sportvereniging B.S.M. is een Sportclub gelegen aan Isaäc Sweerslaan 3 in Bennebroek.

Meer informatie over Sportvereniging B.S.M. in Bennebroek

Sportvereniging B.S.M. is een Sportclub gelegen in Bennebroek op Isaäc Sweerslaan 3.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Bennebroek? Dan ben je bij Sportvereniging B.S.M. op de juiste plek. Bij Sportvereniging B.S.M. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging B.S.M. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bennebroek. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging B.S.M. om lid te worden. 

Sportvereniging B.S.M. in Bennebroek is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Isaäc Sweerslaan 3 in Bennebroek. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bennebroek of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging B.S.M.. Je kan Sportvereniging B.S.M. telefonisch bereiken op: 31 23 584 6156 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svbsm.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging B.S.M.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging B.S.M. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging B.S.M.

Bezoekers bekeken ook