SV Kleine Sluis Complex

SV Kleine Sluis Complex is een Sportcomplex gelegen aan Sportpark Kleine Sluis 2-3 in Anna Paulowna.

Meer informatie over SV Kleine Sluis Complex in Anna Paulowna

SV Kleine Sluis Complex is een Sportcomplex gelegen in Anna Paulowna op Sportpark Kleine Sluis 2-3.

Ben jij opzoek naar een Sportcomplex in de buurt van Anna Paulowna? Dan ben je bij SV Kleine Sluis Complex op de juiste plek. Bij SV Kleine Sluis Complex hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij SV Kleine Sluis Complex kun je in een leuk voetbalteam spelen in Anna Paulowna. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij SV Kleine Sluis Complex om lid te worden. 

SV Kleine Sluis Complex in Anna Paulowna is de plek om te voetballen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Sportpark Kleine Sluis 2-3 in Anna Paulowna. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Anna Paulowna of niet, iedereen is welkom bij SV Kleine Sluis Complex. Je kan SV Kleine Sluis Complex telefonisch bereiken op: 31 223 743 100 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://kleinesluis.nl/

Hoe kom je bij SV Kleine Sluis Complex? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV Kleine Sluis Complex het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. SV Kleine Sluis Complex

Bezoekers bekeken ook