Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie)

Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) is een Voetbalclub gelegen aan Tripkouw 28 in Midwoud.

Meer informatie over Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) in Midwoud

Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) is een Voetbalclub gelegen in Midwoud op Tripkouw 28.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Midwoud? Dan ben je bij Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) op de juiste plek. Bij Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Midwoud. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) om lid te worden. 

Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) in Midwoud is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Tripkouw 28 in Midwoud. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Midwoud of niet, iedereen is welkom bij Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie). Je kan Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) telefonisch bereiken op: 31 229 201 280 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvmoc.nl/

Hoe kom je bij Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalclub Midwoud "MOC" (Midwoud-Oostwoud-Combinatie) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalclub Midwoud “MOC” (Midwoud-Oostwoud-Combinatie)

Bezoekers bekeken ook