Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81"

Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" is een Voetbalclub gelegen aan Middelstraat 32 in De Moer.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" in De Moer

Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" is een Voetbalclub gelegen in De Moer op Middelstraat 32.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van De Moer? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" kun je in een leuk voetbalteam spelen in De Moer. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" in De Moer is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Middelstraat 32 in De Moer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in De Moer of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81". Je kan Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" telefonisch bereiken op: 31 13 515 9225 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.blauwwit81.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Blauw-Wit 81" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Blauw-Wit 81”

Bezoekers bekeken ook