Voetbalvereniging NEC '92

Voetbalvereniging NEC '92 is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark Varenbeuk, Varenbeukerweg 58 in Heerlen.

Meer informatie over Voetbalvereniging NEC '92 in Heerlen

Voetbalvereniging NEC '92 is een Voetbalclub gelegen in Heerlen op Sportpark Varenbeuk, Varenbeukerweg 58.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Heerlen? Dan ben je bij Voetbalvereniging NEC '92 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging NEC '92 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging NEC '92 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heerlen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging NEC '92 om lid te worden. 

Voetbalvereniging NEC '92 in Heerlen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark Varenbeuk, Varenbeukerweg 58 in Heerlen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerlen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging NEC '92. Je kan Voetbalvereniging NEC '92 telefonisch bereiken op: 31 45 522 1942 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging NEC '92? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging NEC '92 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging NEC ’92

Bezoekers bekeken ook