Haagse Voetbalvereniging "S.V.H."

Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." is een Voetbalclub gelegen aan Noordweg 74 in Den Haag.

Meer informatie over Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." in Den Haag

Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Noordweg 74.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." op de juiste plek. Bij Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." om lid te worden. 

Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Noordweg 74 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Haagse Voetbalvereniging "S.V.H.". Je kan Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." telefonisch bereiken op: 31 174 296 611 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svh-voetbal.nl/

Hoe kom je bij Haagse Voetbalvereniging "S.V.H."? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haagse Voetbalvereniging "S.V.H." het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Haagse Voetbalvereniging “S.V.H.”

Bezoekers bekeken ook