Sportvereniging De Blaak

Sportvereniging De Blaak is een Voetbalclub gelegen aan Bruggenrijt 6 in Tilburg.

Meer informatie over Sportvereniging De Blaak in Tilburg

Sportvereniging De Blaak is een Voetbalclub gelegen in Tilburg op Bruggenrijt 6.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Tilburg? Dan ben je bij Sportvereniging De Blaak op de juiste plek. Bij Sportvereniging De Blaak hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging De Blaak kun je in een leuk voetbalteam spelen in Tilburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging De Blaak om lid te worden. 

Sportvereniging De Blaak in Tilburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Bruggenrijt 6 in Tilburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Tilburg of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging De Blaak. Je kan Sportvereniging De Blaak telefonisch bereiken op: 31 13 467 1959 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svdeblaak.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging De Blaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging De Blaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging De Blaak

Bezoekers bekeken ook