R.K.S.V. Rood-Wit W

R.K.S.V. Rood-Wit W is een Voetbalclub gelegen aan Emmastraat 84-86 in Sint Willebrord.

Meer informatie over R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint Willebrord

R.K.S.V. Rood-Wit W is een Voetbalclub gelegen in Sint Willebrord op Emmastraat 84-86.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sint Willebrord? Dan ben je bij R.K.S.V. Rood-Wit W op de juiste plek. Bij R.K.S.V. Rood-Wit W hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij R.K.S.V. Rood-Wit W kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sint Willebrord. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij R.K.S.V. Rood-Wit W om lid te worden. 

R.K.S.V. Rood-Wit W in Sint Willebrord is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Emmastraat 84-86 in Sint Willebrord. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sint Willebrord of niet, iedereen is welkom bij R.K.S.V. Rood-Wit W. Je kan R.K.S.V. Rood-Wit W telefonisch bereiken op: 31 165 383 521 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.rood-wit.nl/

Hoe kom je bij R.K.S.V. Rood-Wit W? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je R.K.S.V. Rood-Wit W het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. R.K.S.V. Rood-Wit W

Bezoekers bekeken ook