Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia

Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia is een Voetbalclub gelegen aan Hoevensestraat 1 in Wanroij.

Meer informatie over Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia in Wanroij

Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia is een Voetbalclub gelegen in Wanroij op Hoevensestraat 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wanroij? Dan ben je bij Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia op de juiste plek. Bij Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wanroij. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia om lid te worden. 

Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia in Wanroij is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Hoevensestraat 1 in Wanroij. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wanroij of niet, iedereen is welkom bij Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia. Je kan Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia telefonisch bereiken op: 31 485 451 744 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.constantiawanroij.nl/

Hoe kom je bij Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Wanroijse Voetbal Vereniging Constantia

Bezoekers bekeken ook