Zaal Voetbal Vereniging Margriet

Zaal Voetbal Vereniging Margriet is een Vereniging of organisatie gelegen aan Maurice de Vlaminckstraat 23 in Rotterdam.

Meer informatie over Zaal Voetbal Vereniging Margriet in Rotterdam

Zaal Voetbal Vereniging Margriet is een Vereniging of organisatie gelegen in Rotterdam op Maurice de Vlaminckstraat 23.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Rotterdam? Dan ben je bij Zaal Voetbal Vereniging Margriet op de juiste plek. Bij Zaal Voetbal Vereniging Margriet hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Zaal Voetbal Vereniging Margriet kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rotterdam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Zaal Voetbal Vereniging Margriet om lid te worden. 

Zaal Voetbal Vereniging Margriet in Rotterdam is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Maurice de Vlaminckstraat 23 in Rotterdam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rotterdam of niet, iedereen is welkom bij Zaal Voetbal Vereniging Margriet. Je kan Zaal Voetbal Vereniging Margriet telefonisch bereiken op: 31 6 51339114 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zvvmargriet.nl/

Hoe kom je bij Zaal Voetbal Vereniging Margriet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zaal Voetbal Vereniging Margriet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Zaal Voetbal Vereniging Margriet

Bezoekers bekeken ook