Sportvereniging De Braak

Sportvereniging De Braak is een Club gelegen aan Sportpark de Braak 5 in Helmond.

Meer informatie over Sportvereniging De Braak in Helmond

Sportvereniging De Braak is een Club gelegen in Helmond op Sportpark de Braak 5.

Ben jij opzoek naar een Club in de buurt van Helmond? Dan ben je bij Sportvereniging De Braak op de juiste plek. Bij Sportvereniging De Braak hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging De Braak kun je in een leuk voetbalteam spelen in Helmond. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging De Braak om lid te worden. 

Sportvereniging De Braak in Helmond is de plek om te voetballen. Deze Club is gelegen aan Sportpark de Braak 5 in Helmond. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helmond of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging De Braak. Je kan Sportvereniging De Braak telefonisch bereiken op: 31 492 525 646 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://svdebraak.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging De Braak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging De Braak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging De Braak

Bezoekers bekeken ook