Con Zelo Voetbal en Handbal

Con Zelo Voetbal en Handbal is een Sportclub gelegen aan Smeetsweg 11 in Waarland.

Meer informatie over Con Zelo Voetbal en Handbal in Waarland

Con Zelo Voetbal en Handbal is een Sportclub gelegen in Waarland op Smeetsweg 11.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Waarland? Dan ben je bij Con Zelo Voetbal en Handbal op de juiste plek. Bij Con Zelo Voetbal en Handbal hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Con Zelo Voetbal en Handbal kun je in een leuk voetbalteam spelen in Waarland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Con Zelo Voetbal en Handbal om lid te worden. 

Con Zelo Voetbal en Handbal in Waarland is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Smeetsweg 11 in Waarland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Waarland of niet, iedereen is welkom bij Con Zelo Voetbal en Handbal. Je kan Con Zelo Voetbal en Handbal telefonisch bereiken op: 31 226 428 006 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://conzelo.tv/

Hoe kom je bij Con Zelo Voetbal en Handbal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Con Zelo Voetbal en Handbal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Con Zelo Voetbal en Handbal

Bezoekers bekeken ook