Voetbalvereniging Irene '58

Voetbalvereniging Irene '58 is een Sportclub gelegen aan Ruiterspoor 21 in Den Hout.

Meer informatie over Voetbalvereniging Irene '58 in Den Hout

Voetbalvereniging Irene '58 is een Sportclub gelegen in Den Hout op Ruiterspoor 21.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Den Hout? Dan ben je bij Voetbalvereniging Irene '58 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Irene '58 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Irene '58 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Hout. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Irene '58 om lid te worden. 

Voetbalvereniging Irene '58 in Den Hout is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Ruiterspoor 21 in Den Hout. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Hout of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Irene '58. Je kan Voetbalvereniging Irene '58 telefonisch bereiken op: 31 162 451 006 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.irene58.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Irene '58? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Irene '58 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Irene ’58

Bezoekers bekeken ook