IJsselmeervogels

IJsselmeervogels is een Voetbalclub gelegen aan Westdijk 14 in Bunschoten-Spakenburg.

Meer informatie over IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg

IJsselmeervogels is een Voetbalclub gelegen in Bunschoten-Spakenburg op Westdijk 14.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Bunschoten-Spakenburg? Dan ben je bij IJsselmeervogels op de juiste plek. Bij IJsselmeervogels hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij IJsselmeervogels kun je in een leuk voetbalteam spelen in Bunschoten-Spakenburg. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij IJsselmeervogels om lid te worden. 

IJsselmeervogels in Bunschoten-Spakenburg is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Westdijk 14 in Bunschoten-Spakenburg. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Bunschoten-Spakenburg of niet, iedereen is welkom bij IJsselmeervogels. Je kan IJsselmeervogels telefonisch bereiken op: 31 33 299 2200 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.ijsselmeervogels.nl/

Hoe kom je bij IJsselmeervogels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IJsselmeervogels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. IJsselmeervogels

Bezoekers bekeken ook