Voetbalverzamelaars beurs

Voetbalverzamelaars beurs is een Vereniging of organisatie gelegen aan Minister van Houtenlaan 123 in Velsen-Zuid.

Meer informatie over Voetbalverzamelaars beurs in Velsen-Zuid

Voetbalverzamelaars beurs is een Vereniging of organisatie gelegen in Velsen-Zuid op Minister van Houtenlaan 123.

Ben jij opzoek naar een Vereniging of organisatie in de buurt van Velsen-Zuid? Dan ben je bij Voetbalverzamelaars beurs op de juiste plek. Bij Voetbalverzamelaars beurs hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalverzamelaars beurs kun je in een leuk voetbalteam spelen in Velsen-Zuid. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalverzamelaars beurs om lid te worden. 

Voetbalverzamelaars beurs in Velsen-Zuid is de plek om te voetballen. Deze Vereniging of organisatie is gelegen aan Minister van Houtenlaan 123 in Velsen-Zuid. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Velsen-Zuid of niet, iedereen is welkom bij Voetbalverzamelaars beurs. Je kan Voetbalverzamelaars beurs telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.voetbalverzamelaars.nl/index.php/contact-route

Hoe kom je bij Voetbalverzamelaars beurs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalverzamelaars beurs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalverzamelaars beurs

Bezoekers bekeken ook