Sport Vereniging Ilpendam

Sport Vereniging Ilpendam is een Voetbalclub gelegen aan Lepelaarstraat 53 in Ilpendam.

Meer informatie over Sport Vereniging Ilpendam in Ilpendam

Sport Vereniging Ilpendam is een Voetbalclub gelegen in Ilpendam op Lepelaarstraat 53.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ilpendam? Dan ben je bij Sport Vereniging Ilpendam op de juiste plek. Bij Sport Vereniging Ilpendam hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sport Vereniging Ilpendam kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ilpendam. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sport Vereniging Ilpendam om lid te worden. 

Sport Vereniging Ilpendam in Ilpendam is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Lepelaarstraat 53 in Ilpendam. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ilpendam of niet, iedereen is welkom bij Sport Vereniging Ilpendam. Je kan Sport Vereniging Ilpendam telefonisch bereiken op: 31 20 436 1596 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.sv-ilpendam.nl/

Hoe kom je bij Sport Vereniging Ilpendam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sport Vereniging Ilpendam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sport Vereniging Ilpendam

Bezoekers bekeken ook