Voetbalvereniging Serooskerke

Voetbalvereniging Serooskerke is een Voetbalclub gelegen aan Kadetweg 4 in Serooskerke.

Meer informatie over Voetbalvereniging Serooskerke in Serooskerke

Voetbalvereniging Serooskerke is een Voetbalclub gelegen in Serooskerke op Kadetweg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Serooskerke? Dan ben je bij Voetbalvereniging Serooskerke op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Serooskerke hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Serooskerke kun je in een leuk voetbalteam spelen in Serooskerke. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Serooskerke om lid te worden. 

Voetbalvereniging Serooskerke in Serooskerke is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kadetweg 4 in Serooskerke. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Serooskerke of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Serooskerke. Je kan Voetbalvereniging Serooskerke telefonisch bereiken op: 31 118 592 442 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vvserooskerke.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Serooskerke? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Serooskerke het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Serooskerke

Bezoekers bekeken ook