Sportvereniging "Marken"

Sportvereniging "Marken" is een Sportclub gelegen aan Walandweg 2 in Marken.

Meer informatie over Sportvereniging "Marken" in Marken

Sportvereniging "Marken" is een Sportclub gelegen in Marken op Walandweg 2.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Marken? Dan ben je bij Sportvereniging "Marken" op de juiste plek. Bij Sportvereniging "Marken" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging "Marken" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Marken. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging "Marken" om lid te worden. 

Sportvereniging "Marken" in Marken is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Walandweg 2 in Marken. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Marken of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging "Marken". Je kan Sportvereniging "Marken" telefonisch bereiken op: 31 299 601 268 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svmarken.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging "Marken"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Marken" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging “Marken”

Bezoekers bekeken ook