Voetbalvereniging Zsc'62

Voetbalvereniging Zsc'62 is een Voetbalclub gelegen aan Elkerzeeseweg 2b in Scharendijke.

Meer informatie over Voetbalvereniging Zsc'62 in Scharendijke

Voetbalvereniging Zsc'62 is een Voetbalclub gelegen in Scharendijke op Elkerzeeseweg 2b.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Scharendijke? Dan ben je bij Voetbalvereniging Zsc'62 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Zsc'62 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Zsc'62 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Scharendijke. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Zsc'62 om lid te worden. 

Voetbalvereniging Zsc'62 in Scharendijke is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Elkerzeeseweg 2b in Scharendijke. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Scharendijke of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Zsc'62. Je kan Voetbalvereniging Zsc'62 telefonisch bereiken op: of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.zsc62.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Zsc'62? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Zsc'62 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Zsc’62

Bezoekers bekeken ook