Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia"

Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" is een Voetbalclub gelegen aan Nieuwe Wal 2 in Hoorn.

Meer informatie over Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" in Hoorn

Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" is een Voetbalclub gelegen in Hoorn op Nieuwe Wal 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Hoorn? Dan ben je bij Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" op de juiste plek. Bij Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Hoorn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" om lid te worden. 

Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" in Hoorn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Nieuwe Wal 2 in Hoorn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Hoorn of niet, iedereen is welkom bij Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia". Je kan Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" telefonisch bereiken op: 31 229 215 090 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hvvhollandia.nl/

Hoe kom je bij Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hoornse Voetbalvereniging "Hollandia" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Hoornse Voetbalvereniging “Hollandia”

Bezoekers bekeken ook