Voetbalvereniging De Wite Peal

Voetbalvereniging De Wite Peal is een Voetbalclub gelegen aan De Grie 30 in Sintjohannesga.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Wite Peal in Sintjohannesga

Voetbalvereniging De Wite Peal is een Voetbalclub gelegen in Sintjohannesga op De Grie 30.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sintjohannesga? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Wite Peal op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Wite Peal hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Wite Peal kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sintjohannesga. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Wite Peal om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Wite Peal in Sintjohannesga is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Grie 30 in Sintjohannesga. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sintjohannesga of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Wite Peal. Je kan Voetbalvereniging De Wite Peal telefonisch bereiken op: 31 513 551 788 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdwp.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Wite Peal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Wite Peal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Wite Peal

Bezoekers bekeken ook