Voetbalvereniging "Holwerd"

Voetbalvereniging "Holwerd" is een Sport gelegen aan De Morgenzon 9 in Holwert.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Holwerd" in Holwert

Voetbalvereniging "Holwerd" is een Sport gelegen in Holwert op De Morgenzon 9.

Ben jij opzoek naar een Sport in de buurt van Holwert? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Holwerd" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Holwerd" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Holwerd" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Holwert. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Holwerd" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Holwerd" in Holwert is de plek om te voetballen. Deze Sport is gelegen aan De Morgenzon 9 in Holwert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Holwert of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Holwerd". Je kan Voetbalvereniging "Holwerd" telefonisch bereiken op: 31 519 562 220 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvholwerd.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Holwerd"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Holwerd" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Holwerd”

Bezoekers bekeken ook