Sportpark De Lage Banken

Sportpark De Lage Banken is een Sportcomplex gelegen aan Concordialaan 212 in Etten-Leur.

Meer informatie over Sportpark De Lage Banken in Etten-Leur

Sportpark De Lage Banken is een Sportcomplex gelegen in Etten-Leur op Concordialaan 212.

Ben jij opzoek naar een Sportcomplex in de buurt van Etten-Leur? Dan ben je bij Sportpark De Lage Banken op de juiste plek. Bij Sportpark De Lage Banken hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark De Lage Banken kun je in een leuk voetbalteam spelen in Etten-Leur. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark De Lage Banken om lid te worden. 

Sportpark De Lage Banken in Etten-Leur is de plek om te voetballen. Deze Sportcomplex is gelegen aan Concordialaan 212 in Etten-Leur. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Etten-Leur of niet, iedereen is welkom bij Sportpark De Lage Banken. Je kan Sportpark De Lage Banken telefonisch bereiken op: 31 76 502 1073 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://unitas30.nl/

Hoe kom je bij Sportpark De Lage Banken? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark De Lage Banken het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark De Lage Banken

Bezoekers bekeken ook