Voetbalvereniging DZS Neck

Voetbalvereniging DZS Neck is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 2 in Wijdewormer.

Meer informatie over Voetbalvereniging DZS Neck in Wijdewormer

Voetbalvereniging DZS Neck is een Voetbalclub gelegen in Wijdewormer op Sportlaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wijdewormer? Dan ben je bij Voetbalvereniging DZS Neck op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging DZS Neck hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging DZS Neck kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wijdewormer. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging DZS Neck om lid te worden. 

Voetbalvereniging DZS Neck in Wijdewormer is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 2 in Wijdewormer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijdewormer of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging DZS Neck. Je kan Voetbalvereniging DZS Neck telefonisch bereiken op: 31 6 53205006 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdzs.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging DZS Neck? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging DZS Neck het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging DZS Neck

Bezoekers bekeken ook