SDS '55 (Sterk Door Samenwerking)

SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) is een Voetbalclub gelegen aan De Beek, Koperensteeg 4 in Wekerom.

Meer informatie over SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) in Wekerom

SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) is een Voetbalclub gelegen in Wekerom op De Beek, Koperensteeg 4.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wekerom? Dan ben je bij SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) op de juiste plek. Bij SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wekerom. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) om lid te worden. 

SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) in Wekerom is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Beek, Koperensteeg 4 in Wekerom. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wekerom of niet, iedereen is welkom bij SDS '55 (Sterk Door Samenwerking). Je kan SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) telefonisch bereiken op: 31 318 461 411 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://sds55.nl/

Hoe kom je bij SDS '55 (Sterk Door Samenwerking)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SDS '55 (Sterk Door Samenwerking) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. SDS ’55 (Sterk Door Samenwerking)

Bezoekers bekeken ook