Voetbalvereniging Ophemert

Voetbalvereniging Ophemert is een Voetbalclub gelegen aan Kapelstraat 21 in Ophemert.

Meer informatie over Voetbalvereniging Ophemert in Ophemert

Voetbalvereniging Ophemert is een Voetbalclub gelegen in Ophemert op Kapelstraat 21.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ophemert? Dan ben je bij Voetbalvereniging Ophemert op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Ophemert hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Ophemert kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ophemert. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Ophemert om lid te worden. 

Voetbalvereniging Ophemert in Ophemert is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kapelstraat 21 in Ophemert. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ophemert of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Ophemert. Je kan Voetbalvereniging Ophemert telefonisch bereiken op: 31 344 651 660 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vvophemert.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Ophemert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Ophemert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Ophemert

Bezoekers bekeken ook