Nicator Voetbalvereniging

Nicator Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen aan Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 68-A in Leeuwarden.

Meer informatie over Nicator Voetbalvereniging in Leeuwarden

Nicator Voetbalvereniging is een Voetbalclub gelegen in Leeuwarden op Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 68-A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Leeuwarden? Dan ben je bij Nicator Voetbalvereniging op de juiste plek. Bij Nicator Voetbalvereniging hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Nicator Voetbalvereniging kun je in een leuk voetbalteam spelen in Leeuwarden. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Nicator Voetbalvereniging om lid te worden. 

Nicator Voetbalvereniging in Leeuwarden is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Kalverdijkje Zuid, Kalverdijkje 68-A in Leeuwarden. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Leeuwarden of niet, iedereen is welkom bij Nicator Voetbalvereniging. Je kan Nicator Voetbalvereniging telefonisch bereiken op: 31 58 266 5069 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvnicator.nu/

Hoe kom je bij Nicator Voetbalvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nicator Voetbalvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Nicator Voetbalvereniging

Bezoekers bekeken ook