Ontspanning door Voetbal (O.D.V.)

Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) is een Voetbalclub gelegen aan Te Nijenhuiswei 26 in Wijnjewoude.

Meer informatie over Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) in Wijnjewoude

Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) is een Voetbalclub gelegen in Wijnjewoude op Te Nijenhuiswei 26.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wijnjewoude? Dan ben je bij Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) op de juiste plek. Bij Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wijnjewoude. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) om lid te worden. 

Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) in Wijnjewoude is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Te Nijenhuiswei 26 in Wijnjewoude. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wijnjewoude of niet, iedereen is welkom bij Ontspanning door Voetbal (O.D.V.). Je kan Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) telefonisch bereiken op: 31 516 481 291 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvodv.nl/contact/

Hoe kom je bij Ontspanning door Voetbal (O.D.V.)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ontspanning door Voetbal (O.D.V.) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Ontspanning door Voetbal (O.D.V.)

Bezoekers bekeken ook