Voetbalvereniging Hapse Boys

Voetbalvereniging Hapse Boys is een Voetbalclub gelegen aan Haringsestraat 7 in Haps.

Meer informatie over Voetbalvereniging Hapse Boys in Haps

Voetbalvereniging Hapse Boys is een Voetbalclub gelegen in Haps op Haringsestraat 7.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Haps? Dan ben je bij Voetbalvereniging Hapse Boys op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Hapse Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Hapse Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Haps. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Hapse Boys om lid te worden. 

Voetbalvereniging Hapse Boys in Haps is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Haringsestraat 7 in Haps. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Haps of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Hapse Boys. Je kan Voetbalvereniging Hapse Boys telefonisch bereiken op: 31 485 315 823 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.hapseboys.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Hapse Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Hapse Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Hapse Boys

Bezoekers bekeken ook