Voetbalvereniging OSM '75

Voetbalvereniging OSM '75 is een Voetbalclub gelegen aan Fazantenkamp 619 in Maarssen.

Meer informatie over Voetbalvereniging OSM '75 in Maarssen

Voetbalvereniging OSM '75 is een Voetbalclub gelegen in Maarssen op Fazantenkamp 619.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Maarssen? Dan ben je bij Voetbalvereniging OSM '75 op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging OSM '75 hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging OSM '75 kun je in een leuk voetbalteam spelen in Maarssen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging OSM '75 om lid te worden. 

Voetbalvereniging OSM '75 in Maarssen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Fazantenkamp 619 in Maarssen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Maarssen of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging OSM '75. Je kan Voetbalvereniging OSM '75 telefonisch bereiken op: 31 346 562 911 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.osm75.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging OSM '75? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging OSM '75 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging OSM ’75

Bezoekers bekeken ook