Voetbalschool Eersel

Voetbalschool Eersel is een Club voor Australisch football gelegen aan Postelseweg 70 in Eersel.

Meer informatie over Voetbalschool Eersel in Eersel

Voetbalschool Eersel is een Club voor Australisch football gelegen in Eersel op Postelseweg 70.

Ben jij opzoek naar een Club voor Australisch football in de buurt van Eersel? Dan ben je bij Voetbalschool Eersel op de juiste plek. Bij Voetbalschool Eersel hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalschool Eersel kun je in een leuk voetbalteam spelen in Eersel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalschool Eersel om lid te worden. 

Voetbalschool Eersel in Eersel is de plek om te voetballen. Deze Club voor Australisch football is gelegen aan Postelseweg 70 in Eersel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Eersel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalschool Eersel. Je kan Voetbalschool Eersel telefonisch bereiken op: 31 497 512 854 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

Hoe kom je bij Voetbalschool Eersel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalschool Eersel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalschool Eersel

Bezoekers bekeken ook