vv Oost Flakkeese Boys

vv Oost Flakkeese Boys is een Voetbalclub gelegen aan Sportlaan 2 in Ooltgensplaat.

Meer informatie over vv Oost Flakkeese Boys in Ooltgensplaat

vv Oost Flakkeese Boys is een Voetbalclub gelegen in Ooltgensplaat op Sportlaan 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Ooltgensplaat? Dan ben je bij vv Oost Flakkeese Boys op de juiste plek. Bij vv Oost Flakkeese Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij vv Oost Flakkeese Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Ooltgensplaat. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij vv Oost Flakkeese Boys om lid te worden. 

vv Oost Flakkeese Boys in Ooltgensplaat is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportlaan 2 in Ooltgensplaat. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Ooltgensplaat of niet, iedereen is welkom bij vv Oost Flakkeese Boys. Je kan vv Oost Flakkeese Boys telefonisch bereiken op: 31 187 632 209 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvofb.nl/

Hoe kom je bij vv Oost Flakkeese Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je vv Oost Flakkeese Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. vv Oost Flakkeese Boys

Bezoekers bekeken ook