Sportvereniging "Mulier"

Sportvereniging "Mulier" is een Voetbalclub gelegen aan Menno Simonsstraat 15 in Witmarsum.

Meer informatie over Sportvereniging "Mulier" in Witmarsum

Sportvereniging "Mulier" is een Voetbalclub gelegen in Witmarsum op Menno Simonsstraat 15.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Witmarsum? Dan ben je bij Sportvereniging "Mulier" op de juiste plek. Bij Sportvereniging "Mulier" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging "Mulier" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Witmarsum. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging "Mulier" om lid te worden. 

Sportvereniging "Mulier" in Witmarsum is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Menno Simonsstraat 15 in Witmarsum. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Witmarsum of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging "Mulier". Je kan Sportvereniging "Mulier" telefonisch bereiken op: 31 517 532 188 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svmulier.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging "Mulier"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Mulier" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging “Mulier”

Bezoekers bekeken ook