Voetbalvereniging D.E.E.S.

Voetbalvereniging D.E.E.S. is een Voetbalclub gelegen aan Merenweg 2 in Wintelre.

Meer informatie over Voetbalvereniging D.E.E.S. in Wintelre

Voetbalvereniging D.E.E.S. is een Voetbalclub gelegen in Wintelre op Merenweg 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wintelre? Dan ben je bij Voetbalvereniging D.E.E.S. op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging D.E.E.S. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging D.E.E.S. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wintelre. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging D.E.E.S. om lid te worden. 

Voetbalvereniging D.E.E.S. in Wintelre is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Merenweg 2 in Wintelre. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wintelre of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging D.E.E.S.. Je kan Voetbalvereniging D.E.E.S. telefonisch bereiken op: 31 40 205 1916 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvdees.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging D.E.E.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging D.E.E.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging D.E.E.S.

Bezoekers bekeken ook