Voetbalvereniging Boekel Sport

Voetbalvereniging Boekel Sport is een Voetbalclub gelegen aan Waterval 9 in Boekel.

Meer informatie over Voetbalvereniging Boekel Sport in Boekel

Voetbalvereniging Boekel Sport is een Voetbalclub gelegen in Boekel op Waterval 9.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Boekel? Dan ben je bij Voetbalvereniging Boekel Sport op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Boekel Sport hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Boekel Sport kun je in een leuk voetbalteam spelen in Boekel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Boekel Sport om lid te worden. 

Voetbalvereniging Boekel Sport in Boekel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Waterval 9 in Boekel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Boekel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Boekel Sport. Je kan Voetbalvereniging Boekel Sport telefonisch bereiken op: 31 492 323 175 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.boekelsport.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Boekel Sport? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Boekel Sport het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Boekel Sport

Bezoekers bekeken ook