Sportvereniging "Prins Bernhard"

Sportvereniging "Prins Bernhard" is een Voetbalclub gelegen aan De Zandsteeg 41 in Uddel.

Meer informatie over Sportvereniging "Prins Bernhard" in Uddel

Sportvereniging "Prins Bernhard" is een Voetbalclub gelegen in Uddel op De Zandsteeg 41.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Uddel? Dan ben je bij Sportvereniging "Prins Bernhard" op de juiste plek. Bij Sportvereniging "Prins Bernhard" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging "Prins Bernhard" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Uddel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging "Prins Bernhard" om lid te worden. 

Sportvereniging "Prins Bernhard" in Uddel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Zandsteeg 41 in Uddel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Uddel of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging "Prins Bernhard". Je kan Sportvereniging "Prins Bernhard" telefonisch bereiken op: 31 577 401 452 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svprinsbernhard.nl/

Hoe kom je bij Sportvereniging "Prins Bernhard"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging "Prins Bernhard" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging “Prins Bernhard”

Bezoekers bekeken ook