s.c. Heerenveen Holding B.V.

s.c. Heerenveen Holding B.V. is een Voetbalclub gelegen aan Abe Lenstra Boulevard 19 in Heerenveen.

Meer informatie over s.c. Heerenveen Holding B.V. in Heerenveen

s.c. Heerenveen Holding B.V. is een Voetbalclub gelegen in Heerenveen op Abe Lenstra Boulevard 19.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Heerenveen? Dan ben je bij s.c. Heerenveen Holding B.V. op de juiste plek. Bij s.c. Heerenveen Holding B.V. hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij s.c. Heerenveen Holding B.V. kun je in een leuk voetbalteam spelen in Heerenveen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij s.c. Heerenveen Holding B.V. om lid te worden. 

s.c. Heerenveen Holding B.V. in Heerenveen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Abe Lenstra Boulevard 19 in Heerenveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Heerenveen of niet, iedereen is welkom bij s.c. Heerenveen Holding B.V.. Je kan s.c. Heerenveen Holding B.V. telefonisch bereiken op: 31 513 612 100 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.sc-heerenveen.nl/

Hoe kom je bij s.c. Heerenveen Holding B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je s.c. Heerenveen Holding B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. s.c. Heerenveen Holding B.V.

Bezoekers bekeken ook