Voetbalvereniging WWNA

Voetbalvereniging WWNA is een Voetbalclub gelegen aan Wieselsedwarsweg 28 in Wenum-Wiesel.

Meer informatie over Voetbalvereniging WWNA in Wenum-Wiesel

Voetbalvereniging WWNA is een Voetbalclub gelegen in Wenum-Wiesel op Wieselsedwarsweg 28.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Wenum-Wiesel? Dan ben je bij Voetbalvereniging WWNA op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging WWNA hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging WWNA kun je in een leuk voetbalteam spelen in Wenum-Wiesel. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging WWNA om lid te worden. 

Voetbalvereniging WWNA in Wenum-Wiesel is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Wieselsedwarsweg 28 in Wenum-Wiesel. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Wenum-Wiesel of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging WWNA. Je kan Voetbalvereniging WWNA telefonisch bereiken op: 31 55 312 1334 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.wwna.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging WWNA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging WWNA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging WWNA

Bezoekers bekeken ook