Voetbalvereniging De Merino's

Voetbalvereniging De Merino's is een Voetbalclub gelegen aan Wageningselaan 5 in Veenendaal.

Meer informatie over Voetbalvereniging De Merino's in Veenendaal

Voetbalvereniging De Merino's is een Voetbalclub gelegen in Veenendaal op Wageningselaan 5.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Veenendaal? Dan ben je bij Voetbalvereniging De Merino's op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging De Merino's hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging De Merino's kun je in een leuk voetbalteam spelen in Veenendaal. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging De Merino's om lid te worden. 

Voetbalvereniging De Merino's in Veenendaal is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Wageningselaan 5 in Veenendaal. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Veenendaal of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging De Merino's. Je kan Voetbalvereniging De Merino's telefonisch bereiken op: 31 318 510 684 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.demerinos.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging De Merino's? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging De Merino's het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging De Merino’s

Bezoekers bekeken ook