SV Helenaveen-Griendtsveen

SV Helenaveen-Griendtsveen is een Voetbalclub gelegen aan De Stikker, Lage Brugweg 3 in Helenaveen.

Meer informatie over SV Helenaveen-Griendtsveen in Helenaveen

SV Helenaveen-Griendtsveen is een Voetbalclub gelegen in Helenaveen op De Stikker, Lage Brugweg 3.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Helenaveen? Dan ben je bij SV Helenaveen-Griendtsveen op de juiste plek. Bij SV Helenaveen-Griendtsveen hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij SV Helenaveen-Griendtsveen kun je in een leuk voetbalteam spelen in Helenaveen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij SV Helenaveen-Griendtsveen om lid te worden. 

SV Helenaveen-Griendtsveen in Helenaveen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan De Stikker, Lage Brugweg 3 in Helenaveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Helenaveen of niet, iedereen is welkom bij SV Helenaveen-Griendtsveen. Je kan SV Helenaveen-Griendtsveen telefonisch bereiken op: 31 493 539 560 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svhelenaveengriendtsveen.nl/

Hoe kom je bij SV Helenaveen-Griendtsveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SV Helenaveen-Griendtsveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. SV Helenaveen-Griendtsveen

Bezoekers bekeken ook