Voetbalvereniging Kesteren

Voetbalvereniging Kesteren is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark de Leede, Joachim van Hoemenstraat 2 in Kesteren.

Meer informatie over Voetbalvereniging Kesteren in Kesteren

Voetbalvereniging Kesteren is een Voetbalclub gelegen in Kesteren op Sportpark de Leede, Joachim van Hoemenstraat 2.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Kesteren? Dan ben je bij Voetbalvereniging Kesteren op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Kesteren hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Kesteren kun je in een leuk voetbalteam spelen in Kesteren. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Kesteren om lid te worden. 

Voetbalvereniging Kesteren in Kesteren is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Sportpark de Leede, Joachim van Hoemenstraat 2 in Kesteren. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Kesteren of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Kesteren. Je kan Voetbalvereniging Kesteren telefonisch bereiken op: 31 488 481 258 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvkesteren.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Kesteren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Kesteren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Kesteren

Bezoekers bekeken ook