Sportvereniging Veensche Boys

Sportvereniging Veensche Boys is een Voetbalclub gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 16E in Nijkerkerveen.

Meer informatie over Sportvereniging Veensche Boys in Nijkerkerveen

Sportvereniging Veensche Boys is een Voetbalclub gelegen in Nijkerkerveen op Nieuwe Kerkstraat 16E.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Nijkerkerveen? Dan ben je bij Sportvereniging Veensche Boys op de juiste plek. Bij Sportvereniging Veensche Boys hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportvereniging Veensche Boys kun je in een leuk voetbalteam spelen in Nijkerkerveen. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportvereniging Veensche Boys om lid te worden. 

Sportvereniging Veensche Boys in Nijkerkerveen is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Nieuwe Kerkstraat 16E in Nijkerkerveen. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Nijkerkerveen of niet, iedereen is welkom bij Sportvereniging Veensche Boys. Je kan Sportvereniging Veensche Boys telefonisch bereiken op: 31 33 257 1257 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://veenscheboys.eu/

Hoe kom je bij Sportvereniging Veensche Boys? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportvereniging Veensche Boys het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportvereniging Veensche Boys

Bezoekers bekeken ook