Sportpark V.V. Rillandia

Sportpark V.V. Rillandia is een Sportclub gelegen aan Bathseweg 54 in Rilland.

Meer informatie over Sportpark V.V. Rillandia in Rilland

Sportpark V.V. Rillandia is een Sportclub gelegen in Rilland op Bathseweg 54.

Ben jij opzoek naar een Sportclub in de buurt van Rilland? Dan ben je bij Sportpark V.V. Rillandia op de juiste plek. Bij Sportpark V.V. Rillandia hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Sportpark V.V. Rillandia kun je in een leuk voetbalteam spelen in Rilland. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Sportpark V.V. Rillandia om lid te worden. 

Sportpark V.V. Rillandia in Rilland is de plek om te voetballen. Deze Sportclub is gelegen aan Bathseweg 54 in Rilland. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Rilland of niet, iedereen is welkom bij Sportpark V.V. Rillandia. Je kan Sportpark V.V. Rillandia telefonisch bereiken op: 31 113 551 819 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.vvrillandia.nl/402/ons-sportpark/

Hoe kom je bij Sportpark V.V. Rillandia? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark V.V. Rillandia het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Sportpark V.V. Rillandia

Bezoekers bekeken ook