Voetbalvereniging OVCS

Voetbalvereniging OVCS is een Voetbalclub gelegen aan Doctor Poelslaan 23A in Sittard.

Meer informatie over Voetbalvereniging OVCS in Sittard

Voetbalvereniging OVCS is een Voetbalclub gelegen in Sittard op Doctor Poelslaan 23A.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Sittard? Dan ben je bij Voetbalvereniging OVCS op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging OVCS hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging OVCS kun je in een leuk voetbalteam spelen in Sittard. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging OVCS om lid te worden. 

Voetbalvereniging OVCS in Sittard is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Doctor Poelslaan 23A in Sittard. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Sittard of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging OVCS. Je kan Voetbalvereniging OVCS telefonisch bereiken op: 31 46 452 3950 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://vvovcs.sportlink-clubsites.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging OVCS? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging OVCS het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging OVCS

Bezoekers bekeken ook