Wateringse Veld Kranenburg

Wateringse Veld Kranenburg is een Voetbalclub gelegen aan Guido de Moorstraat 35 in Den Haag.

Meer informatie over Wateringse Veld Kranenburg in Den Haag

Wateringse Veld Kranenburg is een Voetbalclub gelegen in Den Haag op Guido de Moorstraat 35.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Den Haag? Dan ben je bij Wateringse Veld Kranenburg op de juiste plek. Bij Wateringse Veld Kranenburg hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Wateringse Veld Kranenburg kun je in een leuk voetbalteam spelen in Den Haag. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Wateringse Veld Kranenburg om lid te worden. 

Wateringse Veld Kranenburg in Den Haag is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Guido de Moorstraat 35 in Den Haag. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Den Haag of niet, iedereen is welkom bij Wateringse Veld Kranenburg. Je kan Wateringse Veld Kranenburg telefonisch bereiken op: 31 70 325 0113 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.svwateringseveld.nl/

Hoe kom je bij Wateringse Veld Kranenburg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wateringse Veld Kranenburg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Wateringse Veld Kranenburg

Bezoekers bekeken ook