Voetbalvereniging Lemmer

Voetbalvereniging Lemmer is een Voetbalclub gelegen aan Lemsterpad 1 in Lemmer.

Meer informatie over Voetbalvereniging Lemmer in Lemmer

Voetbalvereniging Lemmer is een Voetbalclub gelegen in Lemmer op Lemsterpad 1.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Lemmer? Dan ben je bij Voetbalvereniging Lemmer op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging Lemmer hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging Lemmer kun je in een leuk voetbalteam spelen in Lemmer. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging Lemmer om lid te worden. 

Voetbalvereniging Lemmer in Lemmer is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Lemsterpad 1 in Lemmer. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Lemmer of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging Lemmer. Je kan Voetbalvereniging Lemmer telefonisch bereiken op: 31 514 561 279 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvlemmer.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging Lemmer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging Lemmer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging Lemmer

Bezoekers bekeken ook