Voetbalvereniging "Koudekerk"

Voetbalvereniging "Koudekerk" is een Voetbalclub gelegen aan Gruttolaan 13 in Koudekerk aan den Rijn.

Meer informatie over Voetbalvereniging "Koudekerk" in Koudekerk aan den Rijn

Voetbalvereniging "Koudekerk" is een Voetbalclub gelegen in Koudekerk aan den Rijn op Gruttolaan 13.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Koudekerk aan den Rijn? Dan ben je bij Voetbalvereniging "Koudekerk" op de juiste plek. Bij Voetbalvereniging "Koudekerk" hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij Voetbalvereniging "Koudekerk" kun je in een leuk voetbalteam spelen in Koudekerk aan den Rijn. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij Voetbalvereniging "Koudekerk" om lid te worden. 

Voetbalvereniging "Koudekerk" in Koudekerk aan den Rijn is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Gruttolaan 13 in Koudekerk aan den Rijn. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Koudekerk aan den Rijn of niet, iedereen is welkom bij Voetbalvereniging "Koudekerk". Je kan Voetbalvereniging "Koudekerk" telefonisch bereiken op: 31 71 341 3457 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

http://www.vvkoudekerk.nl/

Hoe kom je bij Voetbalvereniging "Koudekerk"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging "Koudekerk" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. Voetbalvereniging “Koudekerk”

Bezoekers bekeken ook