RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein

RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein is een Voetbalclub gelegen aan Heisteeg 98 in Stein.

Meer informatie over RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein in Stein

RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein is een Voetbalclub gelegen in Stein op Heisteeg 98.

Ben jij opzoek naar een Voetbalclub in de buurt van Stein? Dan ben je bij RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein op de juiste plek. Bij RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein hebben ze voetbalvelden, kleedkamers met douches en een gezellige kantine.

Bij RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein kun je in een leuk voetbalteam spelen in Stein. Je komt in een leuk team en zal doordeweeks trainen en in het weekend een wedstrijd spelen. Meld je aan bij RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein om lid te worden. 

RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein in Stein is de plek om te voetballen. Deze Voetbalclub is gelegen aan Heisteeg 98 in Stein. Het maakt niet uit of je woonachtig bent in Stein of niet, iedereen is welkom bij RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein. Je kan RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein telefonisch bereiken op: 31 46 433 2782 of bekijk de website door op de link hieronder te klikken.

https://www.svdester.nl/

Hoe kom je bij RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je RKSV De Ster - Voetbalclub van Stein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Voetbalclub
  2. RKSV De Ster – Voetbalclub van Stein

Bezoekers bekeken ook